Bind din partner, og slip lysterne fri med bondage

27 august 2018
Astrid Pedersen
Bind din partner, og slip lysterne fri med bondage

Noget af det mest pirrende krydderi, man kan tilføre sit sexliv, er rollespil. Erotisk rollespil findes i mange varianter, fra komplekse mind games til mere fysiske udgaver, som for eksempel BDSM (som er en forkortelse for Bondage, Dominans, Sadisme, Masochisme). Her handler rollespillet mest om at lade den ene part tage styringen, mens den anden er overgivet den dominerende parts kontrol og underkastet dennes lyster.

Med kiosk-baskeren – og den efterfølgende film trilogi – ”Fifty Shades Of Grey”, blev BDSM for alvor hver mands eje, og markedet for bondage udstyr eksploderede. Også Hr. og Fru Danmark har fået øjnende op for den fortryllende verden, der åbenbares, når man introducerer BDSM i ægteskabet, hvilket har resulteret i, at også det danske marked bugner af frækt sexlegetøj med særligt sigte på BDSM.

Bondage – hovedingrediensen i BDSM

Den vigtigste del af BSM er selve det at binde – eller lade sig binde – således, at man er 100% fikseret, og ikke kan gøre fra eller til. Det er så op til den aktive, dominerende part at lede hele ceremonien, og sikre, at den falder ud til begges fordel. Den passive og submissive person har kun til opgave at modtage, hvad end det drejer sig om kærlig berøring eller smæk med en pisk eller en paddle. Hvis du ønsker at tilføje ekstra spænding til legen, kan de fastgørende elementer (som for eksempel seletøj, silkereb eller fløjls forede håndjern) suppleres med ball gags eller andre former for knebler (som forhindrer den submissive part i at udtrykke sig verbalt), eller en blind fold, så vedkommende ikke kan se, hvad der foregår – eller skal til at foregå.

Find bondage udstyr online

Hvis du er blevet lidt tændt på den frække bondage leg, kan du finde tilbehør og udstyr til bondage hos https://www.belugi.dk/bondage-fetich, som har Nordens største udvalg at sexlegetøj og erotisk tilbehør.