Dating – spænding og magi

21 december 2020
Astrid Pedersen

Dating er sjovt og spændende – i hvert fald hvis du er klar til at møde nye mennesker, og går ind i legen med et åbent sind. Og takket være moderne teknologi er dating nemmere at komme i gang med end nogen sinde før.

Hvor man i fordums tid – det vil sige for cirka tyve år siden eller mere – måtte forlade sig på vennernes hjælp til at finde et egnet match, er der nu uanede muligheder i digital teknologi. Visse dating apps nøjes ikke blot med at stille mange hundrede tusind profiler til rådighed for medlemmerne, men tilbyder også match making ved hjælp af AI – kunstig intelligens.

Det vil sige at det aldrig har været nemmere at finde det rette match, fysisk såvel som mentalt. Og uanset om du leder efter et morsomt engangs knald, en gå i byen veninde, en sengemakker eller måske din sjæleven vil du på det store online dating marked kunne finde præcis hvad du søger. Det er blot et spørgsmål om at vælge den rette dating tjeneste til formålet.

Hvilken datingtjeneste skal jeg vælge?

Det kan dog godt være rigtig svært at finde ud af hvilken type dating tjeneste du skal forlade dig på. Der findes mange forskellige former for dating apps og hjemmesider. Nogle af dem er meget generelle i deres udformning, som for eksempel Dating.dk, hvor du af samme grund også finder det største antal medlemmer.

De mere specifikke niche dating tjenester har måske knap så stort et udbud, men her vil kandidat feltet til gengæld være snævret ind på forhånd. Foretrækker du således udelukkende at blive præsenteret for kandidater i din egen aldersklasse kan du for eksempel vælge dating tjenester rettet mod 40+ eller 50+ segmentet. Og er du mest opsat på at møde andre datere med en uddannelse som matcher din egen kan du for eksempel prøve Elitedaters.com.

Du kan læse mere om online dating på DatingPilot.dk.