Det skal du gå efter, når du køber frækt lingeri

30 januar 2018
Emilie Ann Jacobsen
Det skal du gå efter, når du køber frækt lingeri

Det kan virke som en jungle, når du bare skal købe almindeligt undertøj. Det kan derfor hurtigt føles endnu mere uoverskueligt, når du skal til at købe frækt lingeri. Der er så meget forskelligt at vælge imellem, så hvad skal du egentlig gå efter? I denne guide kommer vi ind på nogle af de ting, som du kan tænke på, når du skal købe frækt lingeri og gerne vil have succes med det. Vi har lavet guiden i samarbejde med makelove.dk, der har et stort udvalg af frækt undertøj såvel som en lang række forskellige former for sexlegetøj. 

1. Du skal have det godt i det

Når det kommer til frækt lingeri, er det først og fremmest vigtigt, at det er noget, som du har det godt med at have på. Det skal ikke stramme eller irritere. Så føler du dig ikke sexet i det, og det er jo det, der er hele meningen med det. Omvendt skal du også huske på, at undertøjet nok ikke er noget, som du skal have på i særlig lang tid. Hvis det ikke sidder helt perfekt, gør det måske heller ikke så meget. 

2. Det skal give dig mere selvtillid

Noget, der er meget vigtigt, når du skal købe frækt lingeri, er, at det er noget, der er med til at give dig mere selvtillid. Det kan være sårbart at have sex. Derfor kan det være en hjælp for dig, at du har noget undertøj på, der virkelig er med til at gøre, at du føler dig sexet og har masser af selvtillid. Det kan for eksempel give dig mere selvtillid, at du vælger noget undertøj, der måske ikke lige passer til din type. Det er med til at gøre, at du kan spille en rolle. 

3. Vælg noget, der er nemt at få af

Pointen med frækt lingeri er som regel, at det ret hurtigt skal af. Det er derfor vigtigt, at du vælger noget, hvor det er nemt at få af. Ellers kan det sexede hurtigt gå af situationen. Det er derfor en god ide, at du tænker over, hvor mange bånd, knapper, hægter og andre lukkemekanismer, der er i tøjet. Det kan være med til at sinke processen med at få det af betydeligt. 

4. Vælg en farve, der passer til dig

Meget frækt lingeri er sort, og det er da også en farve, der passer til alle. Det kan dog give pote at vælge noget undertøj i en anden farve. Det kan for eksempel være hvid eller lyserød, hvis du går efter et mere uskyldigt look.